вторник, 20 януари 2009 г.

Какво постигна насиленият протест и какво остана

Помните протеста от 14.01.?! А разбрахте ли какво той постигна (още преди да се е случил)?! Ами промениха закона за горите, така че веднага заменките спират. Да, ама хич!

Държавната агенция по горите започна ударно да публикува замени разрешени "преди" заветната промяна. - На 19.01.2009 на интернет страницата на агенцията бяха публикувани две заповеди за извършени замени на гори, които носеха дата 16.01.2009. С тях над 150 декара гори до София за заменени за 300 декара гори в Северна България.

Пак подигравки и пълен непукизъм към де що е останало смислен гражданин в България! Демек пак нищо не са научили. А нали видяхме до какво води системното неучене - до двустранна лумпенизация.
Един приятел роден тук, но всъщност швейцарски икономист казва, че просто трябва всички да се изселим и да оставим територията на мутрите. Да ама нали сме пусти български консерви не всички успяваме да кажем "чао" така лесно. Затова трябва да променим държавата. СЕГА! Преди да е унищожила територията и нас. Аз пускам това веднага (http://www.parliament.bg/?page=feed&lng=bg&fid=3, или на infocenter@parliament.bg) , пък утре, сряда, 19.01. си е за утре, - кой в кауша, кой в интензивното:

Г-н Пирински,
Настоявам за незабавно обнародване в Държавен Вестник на гласуваното на 16.01.2009 година от Народното събрание премахване на замените на гори за юридически лица. Търпението на българското общество, което Ви е назначило на този пост, вече е безкрайно изчерпано ! Призоваваме Ви към изпълнение на служебните Ви задължения и промените в Закона за горите да бъдат публикувани в веднага в Държавен вестник.На 19.01.2009 година на интернет страницата на Държавната агенция по горите бяха публикувани две заповеди за извършени замени на гори, които носеха дата 16.01.2009 г. С тях над 150 декара гори до София за заменени за 300 декара гори в Северна България. Дано съберете малкото останали Ви смелост и достойнство и поне веднъж да действате в защита на националните интереси, за което сме Ви назначили, Вие и Вашите колеги от мнозинството!Излъгахте и продължавате да лъжете и грабите най - нагло в последните Ви останали седмици и малкото, което е останало от националните ни богатства!

С изчерпано уважение, търпение и всички останали добри чувства,

аз

Няма коментари:

Публикуване на коментар