четвъртък, 25 юни 2009 г.

Угризения?

Има индикации, че това за което Зелените се борят е важно. Една от последните индикации е все по-зачестяващия стремеж на останалите партии да имат сходни с нашите послания. Това вече е пример за налагане на визия, стига въпросните партии да отстояват тези си послания и след изборите. И за това има само един гарант - избирателитите на въпросните партии.

Но избирателите в България са най-летливите (къде 60% си сменят фаворита на всеки следващ избор, с тенденция да не повишават взискателността си) и освен това най-забравящите (бе защо всъщност гласувах аз за тия пъпеши?!). И тук Зелените ще сме ако не друго, то поне съвестта. На гражданите, и на техните партии. Където и да ни постави вотът ще следим и ще натякваме и на едните и на другите. Да се случва обещаното (и избраното). Не се съмнявам , че това ще важи в особено голяма степен за посланията, които се "припокриват" с посланията на "Зелените"(т.е. аз ще работя за това).

Така че скъпи колеги от останалите партии, внимавайте какво взаимствате и какви ги вършите през идния мандат, защото ако не си гледате ангажиментите като нищо ще ви "угризем" до края му. Това е политически ангажимент.

А който държи на съвестта, знае за кого да гласува.


Няма коментари:

Публикуване на коментар